High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

High Definition Receivers, Recorders, Players, Tivos Discuss High Definition Receivers, Recorders, Players, Tivos, etc. Post reviews ask questions, etc.

Onkyo 606 switching problem

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 07-05-2012, 10:33 AM   #1  
What is HD?
Thread Starter
 

Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default Onkyo 606 switching problem

I have a 2009 Onkyo 606 with a Sony DVD 400 carousel attached using component cables and a digital audio connection. NO HDMI in this connection. I am getting the same switching problems I read about with HDMI. Usually after switching to DVD, I get the No signal message, but the sound comes through fine. Usually, switching the 606 off and on will fix it, but recently it won't even respond to that. Do you think this is a similar board based problem as the HDMI, or could it be defective component cables?
1koolkat is offline   Reply With Quote
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:36 PM.



Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, MH Sub I, LLC dba Internet Brands