High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

DISH Network Forum Discuss and learn about Dish Network High Definition Satellite TV. Do not put referral code posts in this forum as they will be treated as SPAM. Thank you.

Dish Network Channel Lineup

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 09-03-2006, 10:57 AM   #31  
Karter 22
 
Buckie's Avatar
 

Join Date: Oct 2005
Location: Iowa
Posts: 4
Default

Hey,how many HD channels on your dish do you get in your neck of the woods?
thanks.
Buckie is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2006, 12:05 PM   #32  
Give me the NHL in HD
 
jldhawk's Avatar
 

Join Date: Jun 2005
Location: Sioux City, Ia
Age: 55
Posts: 277
Default

More then you, Go MUSKIES!

j/k
Animania HD
Family Room HD
GamePlay HD
Discovery HD Theater
Equator HD
National Geographic Channel HD
DISH Network PPV in HD
Film Fest HD
Food Network HD
HDNet Movies
Kung Fu HD
Monsters HD
World Cinema HD
HDNews
Rave HD
ESPN HD
ESPN2 HD
NFL Network HD
Rush HD
WorldSport HD
Gallery HD
HDNet
HGTV HD
TNT HD
Treasure HD
Ultra HD
Universal HD
jldhawk is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2006, 05:18 PM   #33  
Interdimisional Spy
 
Tankerbot's Avatar
 

Join Date: Sep 2006
Location: Levelland TX
Age: 32
Posts: 115
Default

Hopefully the day will come when everything is in HD, and SD will be all but forgotten.
Tankerbot is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2006, 11:18 AM   #34  
LCD With High Def
 

Join Date: Sep 2006
Location: Georgia
Posts: 39
Default

If 2 dishes are required for HD, are both dishes pointed in the same area in the sky? My current dish is on a pole on the side of my house and I am guessing the 2nd dish will be right next to my old on pointing at the same angle.....right?
Passatfish is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2006, 11:18 AM   #35  
High Definition is the definition of life.
 

Join Date: Mar 2005
Location: Shelton, CT
Posts: 176
Default

no, the second one points at different direction.
delyan is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2006, 06:24 PM   #36  
What is HD?
 

Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Flyfisher33
How many and what kind of stations will I get with the HDTV subscription.. ?? Thanks in advance ZIP code is 16652
Depends on the package you subscribe to, but for OTA, antennaweb.org says only WTAJ-DT CBS 10. No locals yet from Dishnetwork over Sat. in HD, but SD locals included are PBS - 3, NBC - 6, FOX - 8, CBS - 10, ABC - 23, IND - 47.
jjnemoiii is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2006, 03:28 PM   #37  
I only see in HD
 
orijun's Avatar
 

Join Date: Nov 2005
Posts: 36
Default

So when is Dish going to aquire KTLA - HD. I currently don't get that channel in HD in my greater Los Angeles area.
orijun is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 12:59 PM   #38  
What is HD?
 

Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Smile Dish Network HD Channel Lineup

Here on the Far Western Shore Of AZ (Colorado River Shore That Is)
We get the same 26 HD Channels JLD Hawk in Ia. gets, PLUS 6 more of What Dish Calls "Our Local" Stations (All The Way From Phoenix).
All in HD, So I can't complain about that!
waitin4morhd is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 10:19 PM   #39  
What is HD?
 

Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default

dish hd channels come in on either 129 sat or 61.5 sat only
DnSc_InStAlLeR is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2006, 08:25 PM   #40  
Yellow Submarine
 
jim5506's Avatar
 

Join Date: Dec 2004
Location: Lubbock, Texas
Posts: 3,693
Default

Quote:
Originally Posted by DnSc_InStAlLeR
dish hd channels come in on either 129 sat or 61.5 sat only
Dish also has HD channels on 110.
jim5506 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 06:37 AM   #41  
High Definition is the definition of life.
 

Join Date: Jan 2005
Location: 35 miles W of Cleveland, OH
Posts: 63
Question

Can anybody break this down? Which satellite is needed for what HD channel ? I've got a buddy with a bundled DISH package that feels he's gettin' all HD offerings with only 1 dish in place.

Last edited by deejay; 12-13-2006 at 06:43 AM..
deejay is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 08:11 AM   #42  
I Love me some HD
 
jpfrasier's Avatar
 

Join Date: Nov 2006
Location: North Texas
Posts: 846
Default Here is the Dish Channel Chart

Quote:
Originally Posted by deejay
Can anybody break this down? Which satellite is needed for what HD channel ? I've got a buddy with a bundled DISH package that feels he's gettin' all HD offerings with only 1 dish in place.
I got this link from another poster on this forum, I should have remembered their name so I could give them proper credit:

http://www.dishchannelchart.com/

btw, I get all the HD channels on the Dish Silver package and I have only 1 dish in place, it's the SuperDish but it's still only one dish.
jpfrasier is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2006, 11:50 PM   #43  
HD is the BEST!
 

Join Date: Dec 2006
Location: Lockport, NY
Posts: 1
Angry Dish HD channels

I receive ALL of the Dishnetwork Channels that are available. The Dish I have is a DISH 1000. I get everything from STARZ HD, SHOWTIME HD, HBOHD, HDNMV, TNT HD and ALL of the VOOM HD Channels. The DISH 1000 is not the optimum setup because you must sacrifice some signal on the 110 & 129 satellites to receive all 3 satellites. Right now my signal strengths are: on satellite 110 is 106, on satellite 119 it is 121 and on satellite 129 it is 75-95, depending on transponder and 98 on transponder 31. Previously when my dish received only two satellites my signal strengths were 125 on satellite 119, and 122 on satellite 110
>
My getting the DISH 1000 is a unique story. I could not get the new 622 receiver and all of the new HD channels because I do not have a view to the 61.5 satellite . When the "NEW" DISH 1000 came out I read up on it and it was able to receive ALL of the available channels that Dishnetwork has so I called Dish and spoke with a rep and placed my order for the DISH 1000. The day of the installation a guy showed up with just one dish, the small one to line up to the 61.5 satellite. I told him that I had no view to that satellite that is why I had to wait until the DISH 1000 was available. He then told me The Dish 1000 WILL NOT work in this location . I explained to him that when I spoke to Dish and ordered the package I made it clear that I had no view to the 61.5 satellite and I needed the DISH 1000 and that was why I waited to order the package and was told by Dishnetwork that it WOULD work here. She placed the order and I asked her if there was any problem with the DISH 1000 or its availability and she told me that there was NO problem with it. After going back and forth with the guy that was suppose to be installing the DISH 1000 and him calling about 4 or 5 different people he comes out of his truck with the DISH 1000. He said that he was not suppose to be installing ANY DISH 1000's and that he was suppose to just install a second dish @ 61.5. He told me the reason for this is that Dishnetwork pays them for the installation at a flat rate, and the DISH 1000's cost A LOT MORE than the second dish @ 61.5 so his company makes A LOT more money if he just installs the second dish. The tech also told me that they hated the DISH 1000 because it took so long to aim them and get a good signal on all of the satellites so the techs did not like them either. He then installed the DISH 1000.

Last edited by jenniferny; 12-16-2006 at 11:52 PM..
jenniferny is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2006, 04:57 AM   #44  
High Definition is the definition of life.
 

Join Date: Dec 2006
Posts: 35
Default

I am not impressed with Dishnet HD pic. quality, I get better HD pic. quality with Comcast and OTA . I tried to set Dishnet box output to 1080i and 720P But didn't help.

I am stuck with Dishnet service because I signed up for 2 years contract with them.

Does anyone have this problem ?
91300zx is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 08:09 PM   #45  
50"Wega HD ROCKS!
 

Join Date: Sep 2004
Posts: 763
Default

Sooooooo,
you're STUCK with the most HD available!!

fred

btw, I've never seen better hd via any cable.
OTA is outstanding, tho
fredinva is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


to Dish Network Channel Lineup
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New HD Channel Lineup numbskully DISH Network Forum 268 11-19-2019 01:01 PM
Directv Channel Lineup rbinck DirecTV Forum 255 05-16-2019 10:46 AM
direct tv vs dish network mtb DirecTV Forum 30 11-16-2011 07:50 AM
What's Dish Network's Problem?Where Are Their New HD Channel's???!! rickbbb DISH Network Forum 59 11-21-2007 08:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:28 PM.



Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, MH Sub I, LLC dba Internet Brands