High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

DISH Network Forum Discuss and learn about Dish Network High Definition Satellite TV. Do not put referral code posts in this forum as they will be treated as SPAM. Thank you.

Dish Wiring

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 02-08-2020, 08:17 AM   #1  
What is HD?
Thread Starter
 

Join Date: Feb 2020
Posts: 1
Question Dish Wiring

I have a remote lake house and use a Wally with a dishHD Satellite dish. I have an extra Wally and want to add a second TV. Can I do that? The house and dish are fully wired for satellite as I had full service with a hopper and Joeys before.
Rask is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2020, 12:42 PM   #2  
Yellow Submarine
 
jim5506's Avatar
 

Join Date: Dec 2004
Location: Lubbock, Texas
Posts: 3,696
Default

If you have a Dish Pro Plus lnb, I believe you just run a second coax from the lnb to the new receiver.
jim5506 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2020, 01:09 PM   #3  
High Definition is the definition of life.
 

Join Date: Apr 2006
Posts: 272
Default

Oops... misunderstood the post. Sorry.

Last edited by InYourEyes2; 02-08-2020 at 01:14 PM.. Reason: Read too quickly
InYourEyes2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:40 AM.



Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, MH Sub I, LLC dba Internet Brands