High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

DirecTV Forum Discuss and learn about DirecTV High Definition Satellite TV.

SD/HD problem

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 09-26-2007, 07:17 PM   #1  
What is HD?
Thread Starter
 

Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default SD/HD problem

When I punch in a channel on my remote that has a SD and HD version such as 202 it tunes to the SD channel. In order to get the HD channel I have to hit the down channel button on the remote. How can I punch in to the HD channel directly? Thanks for any help I recieve.
Tony B is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2007, 07:18 PM   #2  
High Definition is the definition of life.
 
garak's Avatar
 

Join Date: Apr 2007
Location: Arizona
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by Tony B View Post
When I punch in a channel on my remote that has a SD and HD version such as 202 it tunes to the SD channel. In order to get the HD channel I have to hit the down channel button on the remote. How can I punch in to the HD channel directly? Thanks for any help I recieve.
If you have the H20, I read in another post that it's a software issue in the H20.
garak is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2007, 06:16 AM   #3  
What is HD?
Thread Starter
 

Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default H20 problem

Thanks you're right D* sent me an email explaining it. I can't tune directly to the HD channels with my H20 box.
Tony B is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2007, 06:42 AM   #4  
High Definition is the definition of life.
 
hidef-blue's Avatar
 

Join Date: Apr 2007
Posts: 262
Default

yeah this really sucks. i hope they plan on fixing this soon.
hidef-blue is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2007, 07:07 AM   #5  
Serenity now
 
VegasFlyby's Avatar
 

Join Date: Oct 2005
Location: Fabulous Las Vegas, NV
Posts: 694
Default

The next software update that is in testing now is supposed to fix the issue.
VegasFlyby is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


to SD/HD problem
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SD Picture Problem NYNative DirecTV Forum 8 02-24-2008 09:10 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:18 AM.



Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, MH Sub I, LLC dba Internet Brands