High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

DirecTV Forum Discuss and learn about DirecTV High Definition Satellite TV.

The Zinwell WB68 Multi-Switch - HOW TO WIRE (28JAN2007)

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 05-15-2011, 10:18 PM   #91  
My plasma is High Def.
 

Join Date: May 2011
Posts: 6
Default

thanks for the info
berberman is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2011, 07:45 AM   #92  
My plasma is High Def.
 

Join Date: Dec 2011
Posts: 6
Default

It has to say all ports power pass to work.
dongshang is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2012, 05:40 PM   #93  
What is HD?
 

Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Default How to get 2 tuners to work with only 1 cable?

I have a Zinwell WB68 in the wiring closet, and there is a single coax from there to one of the bedrooms where I have a dual-tuner receiver. Is there any way to grab one of the spare outputs (I'm only using 6 of the 8) and use a diplexor type device to run both signals across the one cable? I remember that Dish Network was able to do that before I switched to DirecTV.

Thanks.
grandparoach is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2012, 06:41 PM   #94  
WestDC
 
WestDC's Avatar
 

Join Date: Dec 2005
Location: EARTH
Posts: 2,408
Default

Quote:
Originally Posted by grandparoach View Post
I have a Zinwell WB68 in the wiring closet, and there is a single coax from there to one of the bedrooms where I have a dual-tuner receiver. Is there any way to grab one of the spare outputs (I'm only using 6 of the 8) and use a diplexor type device to run both signals across the one cable? I remember that Dish Network was able to do that before I switched to DirecTV.

Thanks.
NO. You need to run an additional cable to use both tuners.
WestDC is online now   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 10:17 AM   #95  
What is HD?
 

Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Default

Will it work for 2 or 3 connections???
cellphoneboost is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 05:00 PM   #96  
How can anyone watch standard def?
 
kenrichatkins's Avatar
 

Join Date: Apr 2012
Posts: 13
Default

Thanks for the information right there.
kenrichatkins is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 06:54 PM   #97  
How can anyone watch standard def?
 

Join Date: Apr 2012
Posts: 15
Default

Thanks for revision...Thanks a lot.

ufo 2012
kalveinarthur is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:16 AM   #98  
What is HD?
 

Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default

I assume that you are using a B-Band converter on all of your receivers. This is the small plastic box that has a coax pigtail on one end. If this is not connected to your receiver you will not receive any HD (MPEG4) content from 99B or 103B.
koiviston55 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2013, 08:47 AM   #99  
My plasma is High Def.
 

Join Date: Aug 2013
Posts: 5
Default

Yeah,in the diagram above you will notice that the splitters and connected to the same voltages on each multiswitch so there is no conflict.
__________________
50" Panasonic G20
47" LCD+Yamaha5790+HD-A1(bedroom)

Last edited by mariab2xe; 08-29-2013 at 08:58 AM..
mariab2xe is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 09:26 AM   #100  
What is HD?
 

Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Default Antenna Help

Can I connect an off-air antenna to my zinwell multi-switch so that I can have an antenna feed to all my coax jacks in my house????

All help will be appreciated.
bryan1kn is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 09:39 AM   #101  
What is HD?
 

Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Default

yes have hd signal to my receivers; but I am experimenting with local hd off air and want to know if my current multi switch will work, so I can just plug in a diplexer at my tv location and switch to off air. The zinwell wb68 has 2 flexports but nothing labeled antenna in so I am not sure if i can do this. Please clarify if you can.
bryan1kn is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 12:42 PM   #102  
WestDC
 
WestDC's Avatar
 

Join Date: Dec 2005
Location: EARTH
Posts: 2,408
Default

Quote:
Originally Posted by bryan1kn View Post
yes have hd signal to my receivers; but I am experimenting with local hd off air and want to know if my current multi switch will work, so I can just plug in a diplexer at my tv location and switch to off air. The zinwell wb68 has 2 flexports but nothing labeled antenna in so I am not sure if i can do this. Please clarify if you can.
the Flex ports are used for additional International Dish Sat LNB connections.

You will need to run a Separate RG6 from your outside ATT. Or get a AM21 From D* and Connect your Att to that and then the AM21 to your HD/ HDDVR and the Stations will show up in the guide.

If you are using Whole home option you can not Diples the RG6 Signal as it use the saw Feq . as OFF AIR Channels
WestDC is online now   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 08:34 AM   #103  
WestDC
 
WestDC's Avatar
 

Join Date: Dec 2005
Location: EARTH
Posts: 2,408
Default

Quote:
Originally Posted by Eliaskil View Post
Added a BBC to the input of the R22-200 DVR but didn't see any HD channels, but the tv worked fine without it so I didn't worry about it, until I noticed the system showed an 18" round dish instead of the slimlime 3. So I changed it reset the receiver, first I got a starching for sat..771 message, reset it again and the HD and SD channels appeared,. When I selected an HD channel the 711 message returned when I turn the receiver off an on or select SD channels the & returns, but I can't get all the channels. Every time I reset I get eather the lower channels or the higher channels but can't access the HD I get &711.
Try-This:


Error Code 711- Access Card not Active
This is usually associated with a new access card. Tune to channel 377, and verify that the error code still appears?
Solution 1: Contact DirecTV to have them reactivate the card onto your DirecTV account.

It may also mean your receiver may be going (south)

Last edited by rbinck; 10-13-2013 at 01:25 PM.. Reason: Removed invisible image in quote
WestDC is online now   Reply With Quote
Old 11-20-2013, 06:33 AM   #104  
My plasma is High Def.
 

Join Date: Nov 2013
Posts: 5
Default

I checked the 4 cables at the dish and disconnected one cable at a time while my wife watched the signal meters.

Last edited by kdilsiel; 11-20-2013 at 06:40 AM..
kdilsiel is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


to The Zinwell WB68 Multi-Switch - HOW TO WIRE (28JAN2007)
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cascading 6x8s for those that care. justinbwill DirecTV Forum 7 02-16-2009 05:14 PM
Question: 1 TDokkel DirecTV Forum 6 11-25-2008 06:00 PM
I don't think DirecTV likes my splitter goodkodiak DirecTV Forum 18 11-13-2008 12:41 PM
New 5lnb replacing older dish ? CZsteve DirecTV Forum 9 03-08-2007 10:42 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:41 AM.



Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, MH Sub I, LLC dba Internet Brands