High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

"Cold" digital tuner problem w/960

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 06-11-2006, 06:49 AM   #1  
High Definition is the definition of life.
Thread Starter
 

Join Date: Jun 2006
Posts: 1,023
Default "Cold" digital tuner problem w/960

I've read a little about the cold tuner problem in the 960.
I first lost my OTA thru my coax cable NBC HD channel.
I lost it about a month ago never has come back

Now last night I lost my FOX and UPN channels.
What's going on with this tuner?
Do I need to put another one in or what?
Any solutions I can know about?

Can anyone help me out?
brianh is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2006, 02:37 AM   #2  
High Definition is the definition of life.
Thread Starter
 

Join Date: Jun 2006
Posts: 1,023
Default

77 views and NOONE has anything to help me out with this??

come on guys
brianh is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource >
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:43 PM.



Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004 - 2018, MH Sub I, LLC dba Internet Brands