High Def Forum
Thank you for visiting. This is our website archive. Please visit our main website by clicking the logo above.

Two H21-100, need to reset often

thehip
06-05-2008, 03:44 PM
I have 2 HD receivers (H21-100) and have this problem:

I turn on the TV and get a blank screen. I change the channel and I get a picture for 5 seconds and then a blank screen. I can flip thru the channels in this manner, getting a picture for about 5 seconds before the screen and sound disappear.

I use the remote to go to the menu and reset. Problem solved, for about a day. On one receiver this occurs about 6 times a week, on the other, about half as much.

I apologize in advance if this has been covered already, the search feature did not turn up anything useful.

mcbeevee
06-05-2008, 04:39 PM
I have 2 HD receivers (H21-100) and have this problem:

I turn on the TV and get a blank screen. I change the channel and I get a picture for 5 seconds and then a blank screen. I can flip thru the channels in this manner, getting a picture for about 5 seconds before the screen and sound disappear.

I use the remote to go to the menu and reset. Problem solved, for about a day. On one receiver this occurs about 6 times a week, on the other, about half as much.

I apologize in advance if this has been covered already, the search feature did not turn up anything useful.
How do you have the boxes connected to the tv, HDMI, component, composite, S-video? If they are connected with HDMI, do you still have the problem with a composite connection?

:)

thehip
06-05-2008, 04:58 PM
One TV is connected with HDMI, the other with component.