High Def Forum
Thank you for visiting. This is our website archive. Please visit our main website by clicking the logo above.

Tampa ABC Affiliate Problem with H20

red66charger
04-12-2006, 05:29 PM
Hi,
I'm hoping someone in the Tampa market can help me verify a problem I am having with my H20. I am receiving local channels through the H20 from D* (not OTA). The only channel I am having trouble with is WFTS channel 28, the ABC affiliate. I am getting constant color ghosting (blue and red) on everything WFTS airs...network programming, local programming, local news and local commercials. It is very noticeable and irritating.

If anyone in the Tampa market is having this problem with WFTS, I'd appreciate a reply. Anybody else see this problem before? Suggestions?

Thanks!

Kirk munsell
04-13-2006, 08:53 AM
I have the Tampa locals on D* with the LNB5 antenna and H2O Box. I checked after seeing your post and saw the same bleeding colors on ABC Channel 28. The rest of the HD channels looked good. I assume it was the tv station signal and not the D* system??

red66charger
04-13-2006, 09:39 AM
Thanks for verifying that. I don't know anybody who gets the HD locals from D* in our market, so I was unable to find out if it was just my signal or the entire market having the problem.

It could very well be a problem from WFTS, or it could also be on D*'s end. I'm going to try and call the station's chief engineer to see if he (or she) is aware of it. If I learn anything, I'll post back. Thanks again.

red66charger
04-13-2006, 11:23 AM
I spoke with the chief engineer at WFTS and he told me the problem has been resolved. I came home for my lunch hour and sure enough, the signal problem is gone.

HD007
04-16-2006, 10:03 AM
I'm a little late here, but I also had the same problem. It seems to be fixed now.