High Def Forum
Thank you for visiting. This is our website archive. Please visit our main website by clicking the logo above.

Toshiba 30hf85

BOB S
11-26-2005, 06:39 PM
Just brought home a Toshiba 30HF85,
connected cable to the ant. input and went through
the initial setup.

NO COLOR!!! Plays in grayscale only.
Also there is an intermittent flashing that
cannot be eliminated.

I've been through the manual cover to cover with no
solution.
Is there something I'm missing here, am I an idiot,
or have I got a bad unit????

Anyone got any ideas????????????????
Thanks

bboncorr
11-26-2005, 06:48 PM
:confused:

bboncorr
11-26-2005, 06:53 PM
i suggest if it is a bad unit then bring it back dont let them repair it if you just bought it.

BOB S
11-26-2005, 07:04 PM
:confused:

Sorry for the confusion.
But what I am asking is if there is any setting I
could have overlooked that would account for
the lack of color, or is it a bad unit.
I am new to HDTV and used to plug and play televisions :)

bboncorr
11-26-2005, 07:42 PM
i dont think the tv would have any setting that would cause this. is it grey on all stations analog and hd? are you connected to a cable provider or a antenna?

BOB S
11-26-2005, 08:36 PM
Grey on all channels, I'm guessing I've got a
bad tv.

steveallen
11-27-2005, 01:41 PM
You may have got a bad unit.. I originally had the 26" version of that TV. When I played my video games it would cut off the bottom of the screen. I tried using an upconvert HDMI DVD player and it would also flicker. I have heard of others having trouble with these sets too :( . It's too bad too because I really liked how the set looked, I ended up returning it and getting a 26" Samsung instead.