High Def Forum
Thank you for visiting. This is our website archive. Please visit our main website by clicking the logo above.

Sharp Aquos Help

blackdog1967
05-16-2011, 02:02 PM
i have a sharp aquos TV Serial number LC-26D43U and im having a problem, the screen turns on and i see lines going across the t.v, the lines change color depending what is being displayed, for example when i change the video there is green for the menu in the right corner, the lines are not always in the same position and move when i tap the t.v. i am at a loss and need some help. also there is no video being displayed, just lines

Loves2Watch
05-16-2011, 02:17 PM
Sounds like it's time to call a repairman...

blackdog1967
05-16-2011, 02:22 PM
Unfortunatly im a college student and a repair man in out of the question.

Loves2Watch
05-16-2011, 02:28 PM
Try unplugging the TV from power for about 15 or 20 minutes as well as any other connections to it. Re-plug everything back in, saving the power cord for last and see what happens.

blackdog1967
05-16-2011, 02:53 PM
Ok i have tried all of above, lines just moved again like always, even changed the hdmi cords with ones that i know work.

Loves2Watch
05-16-2011, 05:40 PM
Refer to post #2

ChaosMan1014
05-19-2011, 06:18 PM
Sounds like my problem with my Aquos set, although I think my TV may be older than yours but I'm suffering from white lines. Mine's a LC-42D62U. I'm currently looking around for a new set since replacing the panel is probably not worth it.

http://www.highdefforum.com/flat-panel-tvs/128475-white-vertical-line-stationary-lcd-screen.html