High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource

Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource > High Definition Viewing Mediums, HDTVs > Projectors
Rules HDTV Forum Gallery LINK TO US! RSS - High Def Forum AddThis Feed Button AddThis Social Bookmark Button Groups

Projectors DLP Projectors, LCD Projectors & Screens RSS -  Front-Projection (Projector) TVs
Please Note : This forum is for projectors that use a screen and not rear projection HDTVs. There is a separate forum for RP HDTVs.

InFocus IN76 Model: P760 shuts off

Reply
AddThis Social Bookmark Button
 
Thread Tools
Old 10-19-2014, 08:07 PM   #1
High Definition is the definition of life.
 

Join Date: May 2009
Age: 35
Posts: 177
Question InFocus IN76 Model: P760 shuts off

I have an InFocus IN76 Model: P760. I purchased it awhile back for $20. Powers up just find, and projects an image thru HDMI. The screen has a (fireplace flicker effect). The video does not totally go out, it just flickers like a fireplace would. Video gets brighter, than dimmer, than brighter, than dinner, until it shuts off on its own. It lasts for about 5min before it shuts off and display a red status light on the top.

I am thinking it is a bad bulb/lamp, but not 100% sure. I looked inside the case and I can see the lamp flicker, so I don't think the flicker is coming from the LCD.

I tried to look up the model # of the lamp, to see how much a replacement is, but can't find any real info on it. I checked the status of the lamp on the projector and I think it says somewhere around 1200 hours. Maybe it is a faulty lamp IDK.

Any help would be great I am only out $20 right now, so it is not that big of a deal. Would love to get this up and running. All I am looking for is the lamp itself, I don't need the entire housing.

Thanks in advance.

Last edited by spyder_21; 10-19-2014 at 08:17 PM..
spyder_21 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2014, 08:50 AM   #2
I bleed for HD
 

Join Date: Nov 2007
Location: Ohio
Posts: 13,792
Default

https://www.google.com/webhp?sourcei...%20in76%20bulb

Sounds like a bulb issue to me.
__________________
HT- Panasonic TH-50PZ800U 1080p plasma, Panasonic PT-AX200u LCD projector, Elite Vmax Electric 100' screen, Pioneer Elite SC-71 AVR, Paradigm Titan Monitor v5 fronts, Paradigm CC-190 v6 center, Paradigm Atom Monitors v5 surrounds(x4), HSU research VTF-2 sub, Bowers + Wilkins ASW610 sub, HTPC/Gaming rig, Sony BDP-S550 blu-ray, Uverse HD-DVR, Roku 2

Bedroom: RCA 40: LED, BD-player
Den - Vizio 20"1080p LCD + RCA BDP


Don't believe everything you read on the internet - Albert Einstein
jkkyler is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Go Back   High Def Forum - Your High Definition Community & High Definition Resource > High Definition Viewing Mediums, HDTVs > Projectors
AddThis Social Bookmark Button
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 06:59 AM.



Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2004 - 2008, High Def Forum